3 izgató játékszer a színesebb hétköznapokért

Ha a szexuális együttlétet kezditek kissé laposnak, megszokottnak találni, de benne vagytok valami újban, akkor nosza, ne féljetek kipróbálni egy-két még ismeretlen játékszert (pl. vibrátort), amely izgalmasabbá, érdekesebbé teszi az intim pillanatokat és az együtt felfedezés élményét nyújtja nektek.

Ha a szexuális együttlétet kezditek kissé laposnak, megszokottnak találni, de benne vagytok valami újban, akkor nosza, ne féljetek kipróbálni egy-két még ismeretlen játékszert, amely izgalmasabbá, érdekesebbé teszi az intim pillanatokat és az együtt felfedezés élményét nyújtja nektek.

Ha kedveseddel sétálni mentek, és azt akarjátok, hogy hazaérkezésetekkor a nő már az őrületekig kívánja az együttlétet, vagy munkájából hazaérve egyből Rád vesse magát, akkor megtaláltátok a lehető legjobb megoldást. Állítható méretű speciális bugyi a mellékelt vibrotojáshoz. Rádiós távirányítóval (vezeték nélküli).


Izgalmas, ráadásul finom együttlét? A kettő együtt megtapasztalható az eper ízű testfesték használatával, mely nem csak az ízlelőbimbókra van pozitív hatással, hanem az orrnak is kellemes! A szett tartalmaz egy ecsetet is, melynek segítségével könnyedén felvihető az epres csoda a testre. Kend fel a krémet kedvesed testére és nyalogasd le róla! Szórakoztató és emlékezetes élmény lesz!

Ha a föntebb felsoroltak valami miatt mégsem nyerték meg tetszéseteket, de játékos kedvetek még nem múlt el, a pózkockákat éppen nektek találták ki! Csak dobjatok, és kövessétek az utasításokat: a kis játék nemcsak a testhelyzetet, de a helyszínt is megszabja. Ne feledd azonban, hogy a játék csak úgy izgalmas, ha nincsenek tabuk! Neked is, párodnak is engednetek kell az újszerű, kívülről érkező parancsnak, hogy felforrósíthassátok kicsit a hűlőfélben lévő lepedőt.