Nem tudod, milyen vibrátort szeretnél? #2

1. Ár/érték arány

A vibrátoroknál is érvényesül az ár/érték arány. Ha egy vibrátor magasabb árfekvésű, az nem a véletlen műve! Általánosságban elmondható, hogy a vibrátorok anyag-összetétele, valamint a rezgést vezérlő elektronikai alkatrészek bonyolultsága határozza meg a vibrátor árát. Az első vibrátor vásárlásánál NE spóroljunk, megéri drágább terméket választani (5eFt felett).

Prémium vibrátorok

2. Hosszúság

Egy átlagos merev pénisz méretek kb.13-15,5 cm. Nem a pénisz hossza határozza meg az élvezeteket, de azért egy minimális hosszúságra és vastagságra szükség van. Szex Webshopunkban mindenféle méretben kaphatóak vibrátorok. Az átlagos felhasználóknak a 15-20 cm-es kényeztetőket ajánlunk. Természetesen extra méretű (25-38cm) vibrátorokat is forgalmazunk, aki ilyet szeretne, nálunk megtalálja.

3.Rezgés

Amelyik műpénisz rezeg, azt nevezzük vibrátornak. Amelyik nem rezeg, az pedig a dildó. Mi mindenképpen a vibrátort ajánljuk, mert ha nem kapcsoljuk be, akkor igazából egy dildót tartunk a kezünkben. A vibráció erőssége szinte minden vibrátor esetén állítható, van ahol fokozatokkal történik, van ahol egy érintőgomb segítségével lehet az erősséget fokozatosan állítani. Természetesen ezek a termékek a drágább árkategóriába esnek.

4. Anyag

Mindenki a természetes érzést szereti. Ki szeretné magát egy silány, rossz minőségű, irritáló vibrátorral kényeztetni? Valószínűleg senki. Nálunk megtalálja a különleges, prémiumanyagból készült termékeket, ezt minden esetben a leírásban külön kiemeljük! Mindenképpen a Nature Skin termékcsaládot ajánljuk, tapasztalatunk szerint ezek a vibrátorok közel természetes érzést nyújtanak. Boltunkban 7-11 ezer forint között vásárolhatóak meg ezek a kimagasló minőségű termékek.

5. Egyéb lehetőségek

Webshopunkban megvásárolhatóak speciális vibrátorok is, melyek csiklóizgatóval vagy ánusz-izgatóval is  rendelkeznek. A magasabb kategóriájú klitoriszkaros vibrátorok csiklóizgatórészét külön is lehet szabályozni. Azoknak, akik szeretnek a fürdőkádban is “játszani”, ajánljuk vízálló termékeinket. Oldalunkon külön kategóriát szenteltünk a vízállójátékszereknek.

A szín (fekete, fehér,rózsaszín, arany, ezüst, lila, kék, bőr, stb.)  és forma válaszék (ördög,delfin, uborka, stb.)  is fantáziadús!

Szeretném megtekinteni a vibrátor kínálatot!