A férfi örömpontja

A prosztata a férfiak G-pontjaként is ismert, stimulálása, masszírozása számtalan férfi számára óriási szexuális élmény, sokan vannak azonban, akiknek kellemetlen, sokszor fájdalmas az anális stimulus. Mielőtt beszámolnék ismerőseim G-pont-tapasztalatairól, nézzük, mi mindent kell tudni a prosztatáról!

A dülmirigy néven is ismert pont a húgyhólyag és a végbél között helyezkedik el, átmérője 3-3,5 cm, a végbél has felőli oldalán, a végbélnyílás fölött 6-8 centiméterre könnyen kitapintható.
A prosztata izgalom hatására tejszerű folyadékot termel, ami a húgycsövön keresztül távozik;
ez a váladék az ondóba is bekerül.

A prosztata izgatása ujjal vagy segédeszközzel a legegyszerűbb, masszázskor mindenképp érdemes síkosítót használni, a végbél – a hüvellyel ellentétben ugyanis – nem nedvesedik. Számtalan férfi, önkielégítések alkalmával, maga oldja meg G-pontja izgatását, amihez legtöbbször valamilyen keskeny átmérőjű vibrátort vagy dildót használ, míg a párban élők általában az ujjazás mellett döntenek. Mindegy, ki melyik technikát választja, az óvatosság és a higiénia legyen az első.
A segédeszközre – de az ujjakra is – kerüljön gumióvszer (ez főleg abban az esetben elengedhetetlen, ha a partner valamely nemi betegségben szenved), de fokozottan ügyelni kell arra is, hogy a használat után az eszköz ne kerüljön se a hüvelybe, se a szájba. Ehhez hasonló alapszabály, hogy hosszú és éles körmöknek, az ápolatlan, fertőzött kéznek semmi keresnivalója nincs a területen, csak fertőzés, sérülés lesz a vége.

Az eszközök

A G-pont izgatására számtalan szexuális segédeszköz létezik, elég csak a keresőbe beírni a szókapcsolatot, és óriási mennyiségű találat pottyan az ember ölébe. Léteznek olyan speciális, kétkarú segédeszközök, amelyekkel párhuzamosan izgatható a prosztata, a gát és a herék területe, de sokan a hagyományos anális eszközök mellett voksolnak. Hangsúlyoznánk, egyáltalán nem mindegy, milyen tárgy kerül a végbélbe, mindenképp olyan eszközt kell választani, amelyet – speciális kialakításának köszönhetően – a végbél izmai nem tudnak magukba szippantani – ellenkező esetben az ambulancia lesz vége.

A vélemények

Ami a téma gyakorlati részét illeti, barátaimat, ismerőseimet kérdeztem, akik vállalták, hogy véleményüket és keresztnevüket adják a témához…

Egyéne válogatja, hogy ki milyen pózban élvezi a prosztatamasszázst, mint ahogy az is, hogy ki az, aki az ujjak finom mozgását élvezi, és ki dönt valamilyen eszköz mellett. Bence (27) szerint: „Ha a hátamon fekszem, látom a barátnőm arcát, és ő is látja, hogy nekem mikor igazán jó. Ez így nagyon klassz. Más pózokat is próbáltunk, például a kutyást, de az egy kicsit fájt. A csajomnak nincs baja ezzel az egésszel, nekem meg pláne. Segédeszköz? Uhh, személy szerint elképzelni sem tudom, hogy egy eszközzel kalimpáljanak bennem, az ujjak sokkal finomabbak.”

Bence barátnőjét, Barbarát (29) is megkérdeztük. „Nekem semmi bajom az anális masszázzsal, ami a pasimnak jó, az nyilván nekem is. Bár mi az elején egy kicsit nehezen találtuk el, hogyan jó, de azóta, amikor én nem érzek kedvet a szexhez, gyakran szerzek neki örömöt így. Szeretkezés közben nem nagyon csináljuk, macerás aktus közben kiszaladni a mosdóba kezet mosni… Tudom, tudom, óvszert kéne az ujjamra húzni, de az meg valahogy annyira nem passzol oda.”

Voltak, akiknek kicsit durva volt a téma, idegenkednek az anális szextől, ami egyáltalán nem azt jelenti, hogy szexuálisan korlátozottak lennének, szex során egyszerűen csak addig mennek el, amíg nekik az jó. Így van ezzel Csilla (36) is, ami nem megy, azt nem kell erőltetni. „Nem kérdezhetnél valami más témában? Bevallom őszintén, elég undorodós vagyok. Nem jön be az ilyen, és nem is akarom kipróbálni.”

Természetesen létezik olyan felállás is, amikor az egyik fél szeretné, a másik nem. Ebben az esetben a két ember szexuális diplomáciáján múlik, megkeresik-e az arany középutat, vagy az egyik fél lemond a másik miatt. „Nekem a barátnőm soha nem menne bele abba, hogy análisan kielégítsen. De nem is nyaggatom, nincs annál rosszabb, amikor egy nő fintorog szex közben. Márpedig ez a fenékdolog azért elég necces dolog.” – Tomika (32).

A témában megkerülhetetlenek azok, akik titokban, a barátnők vibrátorával kényeztetik magukat. „Én a csajom vibrijét szoktam használni, de csak önkielégítéskor. Azt hiszem, neki nem nagyon jönne be a dolog. Simán lemelegezne.” – Zsolt (24). Az információ egy további forrásból is megerősítésre kerül: „Az eddigi pasijaim nem nagyon erőltették a dolgot, de hallottam már barátoktól, hogy a csajaik vibrátorával maguknak csinálják.” – Kata (33). (Itt újra felhívnánk a figyelmet arra, aki titokban teszi mindezt, az tegye meg, hogy gondol barátnője szexuális egészségére, és kizárólag gumióvszerrel együtt használja a segédeszközt.)

A felmérésbe a kicsit már őszülő Endre (57) is belekerült, aki kérdéseimre cseppet vakargatta a feje búbját, majd elmésen csak ennyit fűzött hozzá a témához: „Alapvetően szexuálisan felvilágosult férfinak tartom magam, de bevallom, soha nem próbáltam. Ennyi elég lesz?”

Valamivel használhatóbb információt kaptunk Lackótól (45), aki őszintén válaszolt: „Nagyon érzékeny a popsim területe, de a behatolást még csak magam próbáltam ki, elég körülményes volt, annyira nem jött be. A csajom nem hiszem, hogy bevállalná.” Szerettem volna tudni, hogy a barátnőnek mi a baja ezzel, amire csak annyit válaszolt, hogy meg se meri kérni.

Sokan vannak, akik feltehetőleg jóval komolyabb szexuális irodalmat fogyasztottak el életükben, mint kötelező olvasmányt. Enikő (33) pontosan tudja, mi fán terem a prosztatamasszázs: „Én először a Káma Szútrában olvastam erről a pontról, amiről úgy tartották, hogy szent, he-he, azóta nálunk benne is van a repertoárban.”

Aztán jött az anális szex szükségszerű velejárója, amikor egy kalap alá veszik a homoszexualitással, de legalábbis meleg hajlamnak tartják, ha valakinél ilyen igény jelentkezik. Buci (27) szerint: „Figyelj, ilyet csak a melegek csinálnak.”
A szólásszabadság szellemében nem vitatkozunk, ez is egy vélemény.

Végül pedig – mint méltó befejezés – következzék Gabi (28), a kétméteres vagány: „A véleményem bekerül az újságba? Na akkor azt mondom, hogy anális szex előtt mindenki öblítse ki a hátsóját, a gyógyszertárban lehet kapni spéci eszközt erre. Nem tudom, mi a hivatalos neve. Amúgy ez az egész csak akkor jó, és csak akkor csinálja mindenki, ha az tényleg a pasinak és a nőnek ugyanolyan jó. Ezúton üzenem, csak azért, mert nagy akarsz lenni az ágyban, nem kell mindent bevállalni.” Akárhány embert is faggatunk a témában, a konklúzió egy és ugyanaz: csináld, ha szereted, csináljátok, ha mindkettőtöknek jó!

Te hogy (nem) csinálod?

Forrás: www.divany.hu