Luxus LELO válogatás – hogy az exkluzív élmény karácsonykor is veled lehessen

Különleges formatervezés és minőség csak igényeseknek! Hogy mi is a LELO?

A design alkotás, mesteri forma egyvelege, amely egyaránt öleli fel a minőséget, a precíz kidolgozottságot és mindeközben még személyre szabott is.

Első pillantásra azonnal szembeötlik a letisztult vonalvezetés, és az ember már ekkor késztetést érez, hogy kipróbálja ezt a remekművet. Minden igény tökéletes kielégítésére tervezték meg ezeket a vibrátorokat!

Termékpalettájában megtalálhatjuk:

  • a hagyományos rúdvibrátorokat, melyek méretüknél fogva utazás során is elkísérik a hölgyeket,

  •  ívelt formájú vibrátorokat,

  • bársonyos klitoriszvibrátorokat,

  • a G-pont stimulálására tökéletes erőteljes vibrációs fokozattal bíró G-pont vibrátorokat,

  • de akadnak közepes és nagy kivitelben masszíroró vibrátorok is,

  • valamint ne feledkezzünk meg a férfiakról sem, hiszen bársonyos szilikonborítással készült kissé ívelt análvibrátorok is találhatóak a kategórián belül, ezzel intenzíven stimulálva a prosztatát

  • a gyártók a párokról sem feledkeztek meg, hiszen a diszkrét C-formában, erős, de rendkívül halk motorral ellátott párvibrátorok is megtalálhatóak a LELO kínálatában

sexy_ways8

Minthogy mesterművekről van szó, ezek a luxus vibrátorok a kéneztetés egyik csúcsát képviselik. Anatómiailag tökéletesen alkalmazkodnak mind a női, mind a férfi idomaihoz. Termékei örömmel állnak rendelkezésére mindazoknak, akik a luxus, az elegancia és a gyönyör tökéletes harmóniáját keresik.

A professzionális kényeztetők újratölthető, beépített akkuval működnek, így nagy teljesítménnyel bírnak. Divatos színekben elérhetőek és legtöbbjüket mind vaginális, mind pedig anális élvezetekhez is használhatjátok. Számos vibrációs fokozattal is bírnak és természetesen víz alatti élvezetekhez is alkalmazhatjátok.

Reméljük lázba hoztunk annyira, hogy kipróbáld őket és következő játékszered egy luxus kényeztető lesz! Erre pedig tökéletes alkalom a karácsony, és nem csak párodnak, de magadnak is óriási ajándék és élmény is egyben.