Hamarosan debütál a mozikban a Szürke Ötven Árnyalata! Te már készen állsz?

Valentin nap előtt érkezik a mozikba a könyvsorozat második filmes adaptációja, a Fifty Shades Darker, magyar változatban, a Sötét ötven árnyalata.

Az első és második rész is önálló kollekciót ihletett meg. Ezekben egyaránt találni kezdőknek és haladóknak készült BDSM-termékeket is, melyekkel feltárhatóak a még fel nem fedezett területek és Te magad is átélheted, hogy milyen a valóságban megtapasztalni, amit a filmvásznon csak képkockákban látni.

Ha a második rész hangulatát szeretnéd becsempészni a hálószobába, akkor valami sötétebbre kell készülj! Minden termék a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelően készült, izgalmas sötétszürkés, kékes színekben elérhetőek és a luxus érzésével nyújtanak igazán pajzán, erotikus élményeket.

A kollekcióban találni valódi bőrből készült csukló- és bokabilincseket, amelyek által pároddal közösen ismerhetitek meg a kiszolgáltatottság izgalmát.

A kéjes fájdalom gyönyörével kényeztető impozáns fegyelmező eszközöket is érdemes lesz kipróbálni, hiszen a finom cirógatástól kezdve a vad csapásokig bármire alkalmazhatóak. Kíváncsi vagy milyen érzés?  A fenekelő paskolókkal és korbácsokkal, amik szintén minőségi bőrből vagy velúrbőrből készültek, te magad is átélhetsz vad perceket.  

Természetesen a kollekció darabjait képzik A sötét ötven árnyalata szettek is, amelyeknek köszönhetően igazán szárnyalhat még a legvadabb fantázia is.

A szettek tartalma eltérő, találni bennük minivibrátort, bondage szalagokat, péniszpántot és a női gyönyörökhöz nélkülözhetetlen G-pont és nyuszis karral felszerelt vibrátorokat is. A csomagok abban egyeznek, hogy mindegyik tartalmaz szemmaszkot.

Csempészd be hálószobádba Te is a vad erotikát és ismerkedj meg a lebilincselő kollekció pikáns darabjaival!