Március 8-án ünnepli a világ a nemzetközi nőnapot!

Gondoltad volna, hogy a mai értelemben vett bonbon-virágcsokor-ékszer ajándékok kombinációját meg sem közelítette a nemzetközi nőnap eredete?

100 éve, 1917 óta, minden évben március 8-án ünneplik meg világszerte a nőket,  hiszen ez az ő nemzetközi napjuk! Eredetileg azonban a becses ajándékok helyett sokkal inkább a harciasabb, munkásmozgalmi háttér jellemezte ezt a jeles napot. Minden Nő hálás lehet azoknak a korabeli Hölgyeknek, akik egész életüket annak szentelték, hogy a női egyenjogúság, a nők esélyei és lehetőségei jobbra forduljanak.

A mai modern nyugati világban persze mi sem természetesebb már, hogy ha március 8., akkor Nőnap! Miért? Mert a nő, akár feleség, akár hajadon, talán a nagy Ő vagy egy szenvedélyes szerető, mind megérdemli, hogy ezen a becses napon a férfiak tiszteletüket róják le előttük és szeretetüket odaadással, kedvességgel mutassák ki!

És természetesen, ha már Nőnap és virág, kedvesség, meghittség, akkor semmiképp sem maradhatnak el a szexi ajándékok sem!

Nem árulunk el azzal nagy titkot, hogy érdemes egy szexi fehérneművel meglepni kedvesedet, amivel lehetetlen melléfogni! Ráadásul egy tökéletes darab nemcsak kiemeli a női idomokat, hanem a férfi szív is megdobban a látványtól.

Ha ezt a napot is különlegessé szeretnéd tenni Párod számára, akkor érdemes lehet szemügyre venni az exkluzív és magával ragadó Cottelli kollekciót, ahol a luxus és a szenvedély találkozik.
Az Abierta Fina darabjai pedig ajándékcsomagolásban borítékolják a lehengerlő megjelenést. A selymes tapintású csipkékben minden Nő Istennőnek érezheti magát.

Kívánjuk, hogy minden férfi tegye boldoggá  szeretett Hölgyét március 8-án is!