Húsvéti TOP 4 nyuszis vibrátor!

Ha nem is igazi nyuszit (bár sokan vásárolnak ilyenkor élő nyulat, amit aztán később megbánnak, ne tegyétek, ha nem hosszútávra terveztek vele) de legalább annyira aranyos  játékeszközt még kaphattok most, Húsvét vasárnap! Csak annyi a teendőd, hogy szólj a párodnak, nyújtsd be neki a kérésed szív alakú szemekkel… 🙂

three

Összeszedtünk neked 4 olyan nyuszis vibrátort, amik mindig nagy sikert aratnak a vásárlók körében, illetve nagyon-nagyon népszerűek! Majd meglátod, miért… 🙂

Előnyei:
– nagyon nyuszis és aranyos
– de nem kell etetni
– kielégítő, nem csak látvány ügyileg
– a Duracell-nyuszihoz hasonlóan kitartó, hosszútávú használatra tervezték.

Nyuszis vibrátorok Húsvétra

Térjünk is rá a lényegre…

A nyuszis vibrátorok egyik legnagyobb előnye, hogy a nyuszi formájú kar vibrálása használat közben tökéletesen stimulálja a klitoriszt, mivel a nők többsége úgy tud elélvezni, ha a csikló is izgatva van pl. aktus közben.

Sőt! A csiklóizgatás az út a hüvelyi orgazmus felé!

Ezeket a vibrátorokaz műr úgy készítették hogy mnél egyszerűbb legyen a használatuk, viszont annál több dolgot tudjanak!

Nagy húsvéti nyuszis vibrátor Toplista:

1. A vibráció rabja – gyönyörvibrátor

A vibracio rabja

Lássuk csak, miért jó használni: a gyöngyös része a rózsaszín réteg alatt forog, ezáltal pulzálóan jó érzést nyújt. (Ezt ki lehet kapcsolni egyébként.) Miközben forog a gyöngyös rész, a klitoriszt izgatja a 2 nyuszifül. Egyszerre a kettő pedig nagyon nagy élvezethez vezet!  

2. Hammer lökő vibrátor

hammer nyuszi

Nem csak vibrál, de lökő mozdulatokra is képes. Ha realisztikusan nézne ki, olyan lenne, mint egy igazi szeretkezés, férfi nélkül… 🙂 Mindez megvan, de rózsaszín küllemmel. Természetesen minden funkció külön-külön, ki-be kapcsolható.

3. Nyuszis szex

nyuszis szex

“Nagyon jó kis játékszer, a párom a nyuszis résztől teljesen levedlette a gátlásait 🙂 Ajánlom minden maximális élvezetre vágyó hölgynek, árkategóriájában az egyik legjobb.”

Ez a felhasználó vélemény sok gátlásos nőnek okozhat reményt. Van, akinek sikerült maximálisan feloldódnia ettől a kis lila nyuszis vibrátortól. Gyöngyös része forog, anyaga pedig kellemesen rugalmas, zselés.

4. Nyuszis ujjvibrátor

nyuszis ujjvibrator

Volt, aki ajándékba kapta a megrendeléséhez ezt a játékszert, majd így nyilatkozott róla:

” Amikor megkaptam a csomagot, ez volt a másodlagos termék először… Majd kipróbáltam, és láss csodát, sokkal jobb, mint amire számítottam! Azóta inkább csak ezt használom, annyira eltalálja ez a kis vibrátor hogy mi kell nekem… Az első orgazmust nagyon hamar elérem vele, a másodikkal sincs így. Nagyon ajánlom!”

Ajánljuk azoknak, akik szeretik a diszkrét dolgokat. Ezt a méretéből kifolyólag könnyen el lehet rejteni a táskában, vagy a szoba valamelyik félreeső részén.

Kellemes Húsvéti Ünnepeket, és hancúrozástól nem mentes estéket kívánunk! : )