7 dolog, amit tudnod kell a férfiakról!

Mondhatnám azt is, hogy pasi használati útmutató, de azért nem ilyen egyszerű. Azonban, ha erre a 7 dologra figyelsz és betartod, akkor nagy valószínűséggel könnyebben fogod tudni kezelni a férfiakat.

Mi is ez a 7 dolog?

1. Perverzek

Igen, így van. Minden pasi napi több órában a szexre gondol. Olyan különböző vágyaik vannak, amiket talán a valóságban ki sem próbálnának, de izgatja a fantáziájukat. Talán idegenkedsz tőle, de egy közös szexfilm nézés nagyon jó élmény lehet mindkettőtök számára.

2. Szeretik, ha felnézel rájuk, csodálod őket

Mindenben felsőbbrendűnek gondolják magukat. Ha valamit jól csinálnak, akkor a bolhából is képesek elefántot csinálni.  Ezekben a pillanatokban dicsérd meg, hogy milyen jól csinálta. Hadd érezze, hogy büszke vagy rá. Amikor látja, hogy felnézel rá, ő is igazi gentlemanként fog viselkedni.

3. Ne célozgass!

A férfiak a konkrét dolgokra vannak beállítva. Ha azt mondod neki, hogy “nagy nap lesz a szombat”, nem biztos, hogy ő is arra gondol, hogy névnapod alkalmából szeretnél elmenni egy étterembe. Megkönnyíted a saját, és a párod életét is, ha nem várod el,hogy kitalálja amit szeretnél, hanem konkrétan elmondod neki. Hatalmas stresszt jelent a férfiaknak, amikor közeleg egy nagyobb ünnep és ajándékot kell vásárolni. Segíts nekik ebben, így egyikőtöket sem éri csalódás!

Ajándék tippek!

4. Szeretnek lusták lenni az ágyban!

Egy tanulmányból kiderült, hogy 100 férfiből 80 az orális aktust több ideig élvezné, főképp ha nekik csinálják. Ezzel kapcsolatban tudsz néhány meglepetéssel szolgálni neki!

5. Nem szeretik a dolgokat elfojtani!

Ha egy szexi ruhában meglát, garantáltan eldobja az agyát. Ilyenkor, mikor elvesztik az eszüket, nem szabad elnyomnod bennük ezt a felindulást. A férfiak az erotikus vizualitást nem tudják másképp kezelni.

6. Szeretnek gyerekek maradni!

Észrevehetted, hogy mikor régi cimborákkal találkoznak, akkor teljesen máshogy viselkednek. Visszaváltoznak tizenéves tinivé és üvöltöznek, beszólogatnak, hülyéskednek. Ez mindenkinél így van, és így is van jól. Nekik ez a kikapcsolódás egyik formája, ne akard ezt megváltoztatni benne.

7. Szerintük a méret a lényeg!

A világon minden arra emlékezteti őket, hogy a nagy dolgokra néznek fel az emberek. Nagy építmények, monumentális szobrok, stb. A hatalom iránti vágy szerintük ebben testesül meg, azonban a nőket nem foglalkoztatja olyan nagyon a téma.

Fontos dolgok ezek, egy kiegyensúlyozott párkapcsolathoz el kell fogadnod, hiszen ugyan úgy ahogy neki, neked is vannak rigolyáid.