Okospornó? Mit tartogat még a jövő?

Ki gondolta volna, hogy valaha idáig is eljutunk?  Mi jöhet még ezután? A virtuális guminő, akit interneten keresztül vezérelnek alattad?

De mi is történt pontosan?

Az egyik legnagyobb online pornó oldal egy forradalmian új kategóriát hozott létre.

Milyen kategóriát?

Egyes videók interaktívak lesznek, ami annyit tesz, hogy bizonyos szex eszközökre át lehet vinni az impulzusokat, mozgásokat, érintéseket, így még intenzívebb élményben lehet részed! Hogy mekkora érdeklődés is van a VR pornó iránt, mutatja a tavalyi tokiói pornó fesztivált, ahol túljelentkezés volt és be kellett zárni a hatalmas tömegáradat miatt.

A Fleshlight és a Kiiro összebeszéltek, majd létre hozták ezt a forradalmian új szexeszközt. Ez a kis csodaszer a videóban lévő mozgásokat,impulzusokat átviszi a kis játékszerbe. Hasonlóról ugyan már hallottunk, amikor is telefonos applikációval tudod irányítani a vibrátorod, azonban ez egy forradalmian új dolog a piacon. Nagy valószínűséggel, hamarosan nálunk is kapható lesz és te is megtapasztalhatod a technológia élményét.

Addig is próbáljátok ki a további okostermékeket is!

Például a We-Vibe termékeit:

 

Classic – akkus párvibrátor, amelyet a Mi-Connect applikációval tudsz irányítani telefonodról, akár a világ másik oldaláról. (Távkapcsolat esetén a legjobb választás)

Vagy a Wish – akkus csiklóvibrátor, melynek rendkívül puha felülete teljes kényelmet biztosít használójának, valamint akár fürdőkádban vagy zuhany alatt is használhatod, hiszen 100%-ig vízálló.

Te próbáltad már?