Út az önkiegléítés jövőjéhez!

Olvashattunk mostanában az okospornó projektről, de ki gondolta volna, hogy pár hét múlva már a valóság lesz? 

Hiszen ez történt! Valóban aming megírtam a cikket, pár hétre rá előtünk a Sensemax.

De mi, vagy ki is az a Sensemax?

Ők azok, akik elhozták neked az önkielégítés jövőjét! Eddig csak vizualizálhattál arról, hogy milyen lehet, ha az összes eddigi okos eszközt ötvözzük és egy az egyben kihasználod, most viszont ez a valóság! Nem kell többé találgatnod, itt van, eljött és kipróbálhatod! Mi tarthat még vissza? Mutatom milyen eszközökre van szükséged, hogy átélhesd ezt a transzcendális élményt!

Sensemax Senseband

Ez a karkötő egyfajta irányítóként szolgál, ugyanis a segítségével léptetheted előre-vissza a videókat. De nem csak ennyit tud! Érzékeli a mozgásod irányát és intenzitását, ami által tehát teljes mértékben testreszabhatod az videót és az élményt egyaránt. Nem utolsó sorban pedig igen divatos, tehát nem kell bajlódnod, hogy mindig csak az aktusra kelljen felvenned, hiszen nyugodtan horhatod a mindennapokban is, nem fog feltűnni senkinek, hogy mi is ez valójában!

 

Sensemax SenseVR

Természetesen szükséged lesz az egyik, talán legkiforrottabb részére is a virtuális valóságnak. Ez pedig nem más ,mint egy VR szemüveg, amivel igazán a helyszínen és a szituációban érezheted magad. Vége a POV kategóriás pornónak, hiszen a VR szemüveg egy új divatot teremt.

 

Sensemax Sensetube

Persze szükséged lesz egy maszturbátorra is, hiszen mi imitálná egy hölgy mozgását meredő férfiasságodon? A Sensetube a teljes mértékben tükrözi a valóságot és úgy stimulál, mint, ha valóban rajtad dolgozna egy bombázó pornókirálynő!

 

Sensemax Sensevibe

Hogy feledkeznénk meg hölgyeinkről is? Nem maradtok ki a jóból ti sem! A sensevibe egy G-pont vibrátor,  hogy az élvezet teljes lehessen! Ilyen élményben még biztos nem volt részed!

Kattints hát és próbáld ki!