Hogyan használd a csúnya beszédet szex alatt?

Te próbáltad már? Jól sült el?

Sokan vannak, akik még nem próbálták az erotikus szavak használatát aktus közben. Talán egy kategóriába sorolják a BDSM-mel, pedig sokban különbözik. Ráadásul az sem mindegy, hogy hogyan is kezdünk neki. A legfontosabb kérdés, hogy megfelelően ismerjük-e a párunkat. Tudjuk, hogy hol van neki az a bizonyos határ, mi az, ami még belefér. Vannak hölgyek, akik nem szeretik például a nyomdafestéket nem tűrő kifejezéseket. Az ő esetükben igazán figyelmesnek kell lenned és használj kevésbé durva szavakat. Köszönhetően a magyar szókincsnek, igazán sokféle lehetőség van erre is!

Miért használjuk? Mit érhetünk el vele?

Sajnos egy idő után minden kapcsolatban (legyen az szexkapcsolat vagy párkapcsolat) eljön a pillanat, amikor valami újdonságra van szükség. Ilyenkor nyugodt szívvel bevethető ez a praktika is, hiszen nem igényel plusz kiegészítőt (vibrátor, csiklóizgató, dildó, gyűrű stb.), vagy bármiféle nagy elvárást.  Mondhatnánk azt is, hogy ez egyfajta kezdő módszer. Azonban a figyelmesség fokozottan fontos!

A “mit érhetünk el vele” kérdésre a legtökéletesebb válasz az, hogy bármit. Ugyanis a szavaknak borzasztó nagy ereje van és ez itt is megmutatkozik. Az alacsonyabb önbizalommal rendelkező férfiak számára egy pár jó időben elejtett szó, csodát tehet. Keményebb lehet az erekció és egyfajta önbizalom bomba is lehet számukra.

Hogyan is kezdjünk neki?

Az első és talán legfontosabb lépés az, hogy üljetek le a pároddal/partnereddel és beszéljétek meg, hogy mi az amit ő szeret hallani és mi az amit te. Majd zárjátok ki a “too much” szavakat, amik zavarják őt és téged. Ezeket természetesen az aktus alkalmával kerüljétek is.

Majd pedig éles helyzetben az a feladat, hogy hagyjátok zajlani a folyamatokat. Ne stresszeljetek rá, hogy most jó lesz-e, vagy nem. Ha az ember rágörcsöl valamire, annak sosincs jó vége.

A kulccszó és a lényeg pedig az élvezet. ÉLVEZD!