Hogyan melegítsd fel a hideg őszi estéket? Tippek pároknak!

Rohamléptekkel haladtunk át a nyár felett és már el is érkezett az ősz. Mindenki máshogy éli meg az évszak váltást. Azonban van egy dolog, amit ilyenkor sem szabad elhanyagolnod. Ez a dolog pedig nem más, mint a párkapcsolatod!

Mi a teendő, hogy ősszel is maximális szenvedélyben égve élvezhessétek párkapcsolatotokat? Egy szexi fehérnemű bevetése? Esetleg egy közös társasjátékozás?

Íme néhány tipp:

  • Kezdésnek a legjobb választás egy finom, közös vacsora elfogyasztása, gyertyafényben. Több, mint valószínű, hogy nem csináljátok ezt napi szinten, ezért elég különleges esemény az este további részének megkezdése előtt!

 

  • Miután lassan ráhangolódtatok a hangulatra, jöhet egy érzéki, pihentető masszázs. Gyengéden kezdjetek neki és használjatok masszázsolajat! Az erogén zónákat különös tekintettel masszírozd át, így már felkészítheted párodat is a bevetésre!

  • Majd végezetül vegyetek egy forró fürdőt közösen, ahol folytathatjátok a kényeztetést. Egy pohár borral és pár gyertyával még romantikusabbá varázsolhatod ezt a különleges alkalmat. Az örömszerzést pedig fokozhatod akár egy vibrációs fürdőrózsával is!

Nem szabad elhanyagolni a kapcsolatot, még akkor sem, ha 2-3 , 5-10 éve, vagy akár még több ideje együtt vagytok! EZ a boldog párkapcsolat titka!

Te mivel leped meg a párodat?

Esetleg egy szép vibrátorral?