Vibrátor újdonságok a LELO-tól!

Talán a Womanizer volt az első a piacon, aki előállt az új hanghullámos vibrátor technológiájával. Már az elején is úgy reklámozták, hogy a csikló vibrátor, amely egy perc alatt orgazmust okoz.

Úgy tűnik ez igaznak bizonyult, hiszen a LELO is előállt a forradalmi technikával, a csikló szonárral. A hanghullámok rezgésének köszönhetően teljes egészében megremegteti a csiklót, erőteljesen vibrál, valamint szívó-élményben is részed lehet!

A LELO újdonsült sztár vibrátorának a Sona nevet adta,  amely utal a “szonár” tulajdonságára is.

Tetején egy kis tölcsér található, ahol egy vékony szilikon-hártya helyezkedik el, amit egy belső kis motor, akár egy kisdobos, ütéseket mér. A hártya ezáltal megremeg és így válik ez a szerkezet a kedvenc vibrátoroddá. Az előbb felvázolt mechanikának köszönheted, hogy a rezgések intenzív kényeztetésben és lüktetsében részesítik a csiklódat (vagy párodét)!

A vibrátoron 3 gomb található. A bekapcsolást a plusz és minusz gombok egy időben való nyomva tartásával éred el. Ezután a plusz jel megnyomásával mér munkába is kezd ez a kis szonár vibrátor. A középső gombbal válogathatsz a 8 lüktető ritmus között, valamint ezek erősségét a plusz és minusz gombokkal befolyásolhatod.

Összességében tehát a cégnek sikerült ismét értéket teremteniük az új csikló vibrátorukkal, amely minőségben természetesen nem romlott a már jól megszokott LELO luxus vibrátoroktól. Vízálló, tehát egyszerűen tisztítható, valamint bársonyos tapintású, szilikon anyaga gondoskodik a luxus érzésről!

Érdekelnek a Sonar vibrátorok? Kattints ide!