Luxus kategóriás kényeztető, fapados áron!

Mit szólnál hozzá, ha mutatnék egy olyan kényeztető családot, amik luxus kategóriások (mind minőségben, mind használhatóságban),  azonban az áruk meg sem közelíti azokat a magasságokat, mint társai? Extra jó áruk lehetővé teszi tehát, hogy ötven ezres kiadások helyett, pár ezer forintból birtokolhass egy ilyen játékszert és kiélvezehesd azok áldásos hatásait! 😉

De melyik ez a kényeztető?

Nem más, mint a Cotoxo! 

Egyszerű, letisztult formatervezés, bőrbarát anyag, újratölthető akkumulátor. Ráadásul mindegyik termék bársonyos bevonattal rendelkezik, amely nélkül nem lehet egy felsőkategóriás kényeztető igazán felsőkategóriás!

Először is ismerkedj meg a Cotoxo Dolphin-nal!

Ideális a G-pont masszírozására, köszöhnetően a női anatómiához tervezett, íves formájának és a hangúlyos fejnek! 8+3 különböző ritmusban állíthatod, egy gombnyomás segítségével a vibrációt!

Azonban, ha szereted, hogy a csiklóddal is foglalkoznak aktus közben, akkor a te választásod a Cotoxo Dolphin & Baby lesz, amely annyiban különbözik a Dolphin-tól, hogy ez egy csiklókaros vibrátor. Használata közben tehát kiválóan kényezteti a csiklót is a rugalmas, kis kar segítségével, így könnyen halmozhatod a gyönyöröket! 🙂

A Cotoxonál természetesen nem feledkeztek meg a párokról sem. A Cupid egy tökéletesen formált, selymes tapintású, sokoldalú kényeztető PÁROKNAK! Egyszerre okoz örömöt mindkét félnek, így tehát tökéletesen megfűszerezi az intim együttléteket!

Ez rendben van, de mi a helyzet a férfiakkal?

Nekikk nincs joguk a luxuskényeztetőkhöz?

Már, hogy a csudába ne lenne? Erre is gondoltak a Cotoxo-nál, ezért létrehozták neked (amennyiben férfi olvasónk vagy, esetleg meglepnéd a barátod/férjed), a Bill-t!

Kellemesen, nem túl erősen bizsergeti a férfiasságot és ezzel egyidőben eszméletlen realisztikus élményt biztosít használójának!

Ami a pláne, hogy tapadókorong is csatlakozik tárolódobozához, így bármilyen sima felületre feltapasztható és több különféle pózban is használható!

Te is kipróbálnád valamelyik terméket?

Kattints ide és nézd meg a részleteket!