Karácsonyi ötletek!

Régóta gondolkodtál már, hogy mit kéne venni karácsonyra a párodnak? Velem is előfordult már, hogy hónapokig kerestem egy ajándékot, úgyhogy pontosan tudom, hogy mennyire jól tud jönni egy megoldást jelentő tipp! Pont ezért írom most ezt a cikket Neked, hogy segítsek egy kicsit a karácsonyi hajszában! Gondolkozz előre, még pont jó időben vagy!

Mindenképpen olyan ajándékba gondolkozz, amit mindketten tudtok használni és mindkettőtöknek örömet okoz. Természetesen legyen megfelelően intim is, hogy mélyüljön a kapcsolatotok is! Mik lehetnek ezek?

íme hát az én tippem számodra:

  • Először is kezdeném az erotikus társasjátékokkal, ami tökéletes választás egy friss (vagy akár régebben együtt lévő) párnak, hiszen jobban megismerhetik egymást. Valamint a fokozatossága miatt a vágy növekedésével együtt lesznek egyre intimebbek a feladatok is! Az egyik legjobban keresett erotikus társasjáték magyarországon a Monogamy illetve az Exxxtázis.

  • Második ajánlatom egy masszázs. A kreativitásodra bízom, hogy hogyan öltözteted fel, de a lényege egy lazító és remélhetőleg szexbe torkolló masszázs legyen. Elhagyhatatlan kellékei egy ilyen eseménynek az illatgyertyák és a finom masszázsolajok!

  • A harmadik pedig, hogy ajándékozz orgazmust! Hogy ez mit jelent? Többféle csiklóizgató közül is válogathatsz már és attól függetlenül, hogy ez egy egyszemélyes szórakoztatás, nagyszerűen be tudod vonni a szexbe is! Ne félj kísérletezni! Próbáld ki a LELO Sona-t!

A tippek adottak. Már csak rajtad múlik, hogy mivel csábítod el a kedvesed karácsony napján! Légy kreatív!

Megnézem a karácsonyi termékkínálatot!