A Szabadság Ötven Árnyalata az otthonodban!

Bizonyára hallottál már arról, hogy idén valentin napon érkezik a szürke ötven árnyalata trilógiának utolsó része, a szabadság ötven árnyalata. Mi már nagyon kíváncsiak vagyunk rá!

A Szürke ötven árnyalata is nagy hatással volt a szexuális életekre, hiszen sokan kipróbáltak kezdő BDSM dolgokat, termékeket is. Még abban az esetben is, ha alapvetően távol ál tőlük ez a fajta örömszerzés. Több magyar online szexshop is árul kifejezetten szürke ötven árnyalata terméket. Megtalálható az összes, filmben is megjelenő játékszer, még Mr. Grey nyakkendőjével is találkozhatsz! Utána jártunk hát, hogy mely termékeket próbálta ki a legtöbb magyar pár.

Következzen a 3 legkedveltebb Szürke Ötven Árnyalata termék:

1. A Szürke Ötven Árnyalata – Korbács

A filmből is jól ismert korbács, puha, ezüst szálakkal és strapabíró anyagból. A Vágyaim.hu webáruház által kezdőknek is igen ajánlott kiegészítő, hiszen ezzel bevezethetitek egymást a lightos BDSM világába.

2. A Szürke Ötven Árnyalata – Fém Bilincs

Szerintem nincs olyan pár, akik ne próbálták volna akció közben a bilincset. Kiemelkedően izgató hatást érhetünk el csupán ezzel az egy kiegészítővel is. Hiszen a tudat, hogy a partnerünk bármit megtehet velünk/bármit megtehetünk a partnerünkkel, a különlegesség és meglepetés erejével hat és ezáltal válik izgatóvá.

3. A Szürke Ötven Árnyalata – Inner Goddess Gésagolyó

A gésagolyók nem csak szexjátékszerek, hanem rendkívül jó tréning eszköz is. A hüvelyfal erősíthető vele, persze mind emelett pedig kényeztet is. Pratikus fogantyúja pedig lehetővé teszi az anális játszadozást is, maximális biztonság mellett.

Megnézem a többi szürke ötven árnyalata szexjátékszert is!

A film ugyan nem érkezett még meg, azonban több olyan eszköz is elérhető már, amik a 3. részben tűnnek majd fel, illetve annak hangulatához illőek.

Megnézem a Szabadság Ötven Árnyalata eszközöket!

 

Végezetül pedig, íme a Szabadság Ötven Árnyalatának magyar nyelvű előzetese! Kellemes kikapcsolódást kívánunk!